پاورپوینت نقد وبررسی کامل معماری اشپزخانه

وب سایت مقاله جزوه پی دی اف، فایل شما در موردپاورپوینت نقد وبررسی کامل معماری اشپزخانه می باشد و پس از مطالعه آن در صورت تمایل می توانید نسبت به دریافت آن اقدام نمایید.
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
پاورپوینت نقد وبررسی کامل معماری اشپزخانه

پاورپوینت-نقد-وبررسی-کامل-معماری-اشپزخانه

دانلود پاورپوینت نقد وبررسی کامل معماری اشپزخانه
دارای 129 اسلاید و با فرمت pptx و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

تعداد اسلاید : 129 اسلاید
فرمت فایل: پاورپوینت ppt و قابل ویرایش
آماده برای :  ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس

قسمتی ازمتن اسلایدها :

با مطالعه سبک زندگی اقوام گذشته مشخص شده است که از ابتدا در بسیاری از نقاط دنیا اتاق یا بخش جدایی به نام آشپزخانه با مفهوم امروزی آن وجود نداشته است.گذشتگان در همان بخش عمومی یک خانه, از طریق استفاده از یک منقل با سوختی ذغالی به پخت و پز می پرداختند. بعدهاو با بزرگتر شدن خانه ها در برخی ممالک, آشپزخانه به اتاقی جدا تبدیل شد که بررسی های تاریخی ,اطلاعات مختصری از ترتیبات آشپزخانه های کهن را آشکار ساخته است؛ هر چند که بیرون آمدن منقل و اجاق از فضای عمومی خانه همیشه مصادف با اختصاص اتاقی جدا برای آن نبوده است. مثلا استفاده از ایوان خانه در نواحی آسیایی و بین النهرین جهت استقرار اجاق و آسیاب دستی گواه این امر است. کاوش و حفاری در Pompeii (شهری باستانی در جنوب غربی ایتالیا - منطقه ناپل) , به کشف اتاق هایی جداگانه با منقلهایی بزرگ وسبدهایی فلزی منجر شده است. کاوش خانه های رومیان ثروتمند حکایت از وجود اتاقهایی جداگانه با اجاقهایی آجری دارد.در این اتاقها آب را در محفظه های شیشه ای نگهداری کرده و در پاتیل ها و کتری هایی بزرگ به جوش می آوردند. با وجود اینکه اروپاییان از قدیم از اجاقهایی برای پخت وپز استفاده می کردند, اما بیشتر آنها در فضاهایی باز تعبیه شده بودند.

فهرستی از مطالب:
سیر تکامل آشپزخانه
مولفه‌های معنایی فضا؛ بررسی تطبیقی 'مَطبَخ' و 'آشپزخانه '
بررسی ساختار فضایی مطبخ
آشپزخانه
در مقابل، آشپزخانه
مثلث کار در محیط آشپزخانه
اهمیت طراحی آشپزخانه
اصول اولیه طراحی آشپزخانه طبق استاندارد
اصول اولیه طراحی 
اصول چیدمان اجزای آشپزخانه
اضلاع مثلث انجام کار
ارتفاع سطوح کار
یک نکته ناگفته :
آشپزخانه از دیروز تا امروز
آشپز خانه  ... عملکرد  ...   پیشینه  و استانداردها
اصول دکوراسیون آشپزخانه
ظرفشویی در آشپزخانه
کابینت آشپزخانه
طراحی کابینت های اشپزخانه
كدام سیستم بهتر است؛ بسته (Closed)  یا  باز (Open)
مزایای آشپزخانه های باز
معایب آشپزخانه های باز
آشپزخانه خوب
رنگ
روشنایی
چیدمان یخچال،اجاق گاز و سینک ظرفشویی
محل قرارگیری اجاق گاز
نظافت
اثاثیه
طراحى آشپزخانه مدرن
نور در آشپزخانه
پرده در آشپزخانه
طرح كابينت
ميز و صندلى
گل و گياه براى تزئين آشپزخانه 
نکات کاربردی در چیدمان آشپزخانه مدرن
نورپردازی 
نورپردازی در آشپزخانه
چند نمونه آشپزحانه مدرن
یک نمونه آشپزخانه صنعتی


پشتیبانی: 09392158693 (لطفا فقط عنوان فایل، نام خریدار و مشکل خود را پیامک و یا در تلگرام عنوان بفرمایید تا سوال و مشکل شما به متخصص مربوطه ارجاع شود).

نحوه دانلود : بلافاصله پس از پرداخت آنلاین قادر به دانلود فایل خواهید بود و همچنین یک نسخه از “لینک دانلود” نیز برای شما ایمیل می شود.
دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: دانلود پاورپوینت نقد وبررسی کامل معماری اشپزخانه پاورپوینت نقد وبررسی کامل معماری اشپزخانه پاورپوینت معماری نقد وبررسی کامل معماری اشپزخانه برنامه فیزیکی اشپزخانه ضوابط واسناندارد اشپزخانه

مطالب مرتبط

پاورپوینت نقد وبررسی کامل معماری اشپزخانه


چارچوب نظری و پژوهش کیفیت خدمات و رضایتمندی مشتری (فصل دوم)

دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش سرمایه های روانشناختی در سازمانها

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق گردشگری و جهانگردی (فصل دوم)

بررسي تأثير ناسازگاری والدين بر خودباوری دانش‎آموزان راهنمایی شهرستان شیراز

مبانی نظری تحقیق و پیشینه پژوهش مفاهیم و نظریه های تعارض والد - فرزند (فصل 2)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش سيستم مديريت ارتباط با مشتري(بازاریابی رابطه ای) (فصل دوم پایان نامه)

طرح توجیهی احداث دامداری پرورش گاوهای شیری

تحقیق پیمان و پیمانکاری

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق دیدگاه ها و نظریه های سلامت روان (فصل 2)

مبانی نظری و پیشینه تحقیق بازدهی سهام شرکتها (فصل 2)